VÅRA LÖSNINGAR

ANLITA ETT PAR EXTRA ÖGON

Spela videoklipp

Vill du veta lite hur vi jobbar? Vi fick äran att vara med Youtube-kanalen Uppdrag Mat. Där en av våra operatörer fick följa efter en av Mauris vänner!

Spela videoklipp

En detektivbyrå kan vara till fördel i olika situationer som att utreda bedrägeri eller ekonomisk brottslighet, bekräfta misstankar om otrogen partner, säkerhetsutredningar, bakgrundskontroller, spaning/övervakning, kartläggning och avlyssningsskydd. En pålitlig och seriös detektivbyrå som följer lagar och regler bör väljas för att uppnå önskade resultat och undvika olagliga metoder.

VÅRA TJÄNSTER

UTRDARE FÖR FÖRETAG, MYNDIGHETER OCH PRIVATPERSONER.

Vi förstår vikten av att hantera ditt ärende med yttersta diskretion. Din integritet är vår högsta prioritet, och vi garanterar att varje steg i vårt arbete utförs med absolut konfidentialitet..

Oavsett vilket benämning man väljer att använda - internationella utredare, privatdetektiver eller cooporate investigators - är vårt engagemang för överlägsen service och professionell integritet konstant.

VARFÖR VÄJLA OSS

VI ÄR KVALIFICERADE & PROFESSIONELLA.

Även medlemar i C.I.I (Council of International Investigators)

När du väljer oss, väljer du inte bara en tjänst, du väljer en partner i att lösa ditt ärende. Med års erfarenhet, djupgående kunskap och en beprövad track record, är vi dedikerade till att leverera resultat. Vi strävar efter att inte bara uppfylla dina förväntningar, utan att överträffa dem. Välj oss för professionell expertis och pålitlighet som du kan lita på.

  • Säkerhetskonsult
  • Privatdetektiv
  • Coorporate Investigators
  • C.I.I Medlemar
  • SNI & Brigada OSINT member
  • Säkerhetspersonal
thumb
VÅR HISTORIA

DETEKTIVBYRÅ AB

Välkommen till vår detektivbyrå, en ledande aktör inom utredning och skydd för både företag och privatpersoner. Med vår expertis och globala nätverk av agenter kan vi erbjuda en rad tjänster som skyddar dina tillgångar, hjälper dig att utreda misstankar och säkerställer att dina intressen är välskötta.

10 +
ÅRS ERFARENHET
VÅR EXPERTIS

VI SPECIALISERAR OSS PÅ...

Spaning/Kartläggning

Önskar ni utföra en personkartläggning med syfte att erhålla insikter rörande individers rörelsemönster, aktiviteter, fritidsintressen eller annan relevant information.

Avlyssningskydd

Behöver du säkerställa att ditt utrymme är fritt från avlyssningsenheter och att din konfidentialitet är skyddad?

OSINT

Open source intelligence experter. Vi skapar OSINT rapporter för bara 2.500sek ex moms!

Bakgrundskontroller

Vi erbjuder vanliga bakgrundskontroller eller djupa bakgrundskontroller som kan ge dig allt information som finns på personen.

SNI Scandinavian National Intelligence AB
SNI Scandinavian National Intelligence AB

SÄKERHETSKONSULT

Behöver ditt företag en säkerhetskonsult som kan hjälpa er med säkerhetskontroller, mystery shopper, brottsutredningar, fysisk/online säkerhet, bakgrundskontroller, utredningar, sjukskrivningar, arbetsskador m.m. Då kan vi på SNI Scandinavian National Intelligence AB hjälpa dig.

Bäst i branschen
sv_SE