OM OSS

VÄLKOMMEN!!

TACK FÖR DITT BESÖK! HOJA TILL OM DU SKULLE BEHÖVA OSS. SNABBAST ÄR PÅ MEJL TILL INFO@MUSSODETEKTIV.COM

Ditt pålitliga privatdetektiv.

  • Företag
  • Privatpersoner
  • Myndighet
  • Utomlandskund

10 års erfarenhet

01

FÖRETAG

Spaning och detektivverksamhet etablerad i Stockholm och Göteborg.

02

UTBILDADE

Utbildade privatdetektiver (internationella utredare) och medlemmar i C.I.I

03

BÄST

Varför är vi bäst i branschen? För att vi har ett global nätverk som gör att vi kan hjälpa till i nästan hela världen. Vi är dock en liten byrå i Stockholm med en passionerad team av utredare.

VÅR HISTORIA

SPANING OCH DETEKTIVBYRÅ

FAQ

VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor kunder ställer oss

10 Års erfarenhet

C.I.I Medlemmar

500+ Uppdrag

Vår detektivbyrå är specialiserad på en mängd olika typer av fall, inklusive utredningar om otrohet, försvunna personer, bakgrundskontroller, företagsutredningar, försäkringsbedrägeri och mycket mer. Vi har erfarna detektiver med expertis inom olika områden för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.
Tiden det tar att lösa ett fall varierar beroende på flera faktorer, inklusive komplexiteten i ärendet och tillgänglig information. Vissa enklare fall kan lösas på kort tid, medan mer komplicerade fall kan ta längre tid att utreda. Vi strävar alltid efter att lösa fallen så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten på utredningen.
Vi använder en rad olika metoder för att samla information och bevis. Det kan inkludera övervakning, bakgrundskontroller, intervjuer, sökningar i offentliga register, teknisk övervakning och andra strategier som är relevanta för varje specifikt fall. Våra detektiver har erfarenhet och kunskap för att använda de mest effektiva metoderna för att samla in relevant information.
Du kan kontakta oss antingen via telefon eller e-post för att diskutera ditt ärende och boka en inledande konsultation. Vi kommer att ställa frågor för att få en bättre förståelse för ditt fall och ge dig råd om nästa steg. Vi är här för att hjälpa dig och guida dig genom processen för att uppnå de bästa möjliga resultaten.
sv_SE